Kære dig NY tekst
Hvor vil jeg glæde mig til at hjælpe dig med at finde din unikke hylde som formidler og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor du aldrig brænder ud.

Jeg er glad på dine vegne over, at du er klar til at investere i dig selv for at skabe de bedst mulige rammer for dit (arbejds)liv. Vi har som samfund brug for at gøre op med den arbejdskultur, der hersker i Danmark og i vores del af verden. Journalistikken har brug for, at der bliver luget ud og fundet nye veje og arbejdsprocesser. Som individer må vi også selv insistere på, at hele livet skal hænge sammen – så vi kan leve i overensstemmelse med, hvem vi er, tage os tid til at være i nuet og undgå at presse os selv ud over grænsen.

Selvfølgelig kan vi tage en afklarende samtale, hvis du er vildt interesseret, men godt lige vil vende forløbet med mig, inden du tilmelder dig.

Jeg drømmer om din tålmodighed, da ’Find din unikke hylde som formidler’ ligger klar til start fra den 1. november 2022. Køber du forløbet nu, sparer du 50 procent. Fra 1. november koster kurset 25.000 plus moms, mens prisen ved forhåndstilmelding er 12.500 plus moms.

Hvad vil det egentlig være værd for dig at finde din unikke hylde som formidler og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor du aldrig brænder ud?