Camino Write & Walkabout
Trænger du til en pause fra hverdagens ræs? Længes du efter tid til at mærke, hvordan du egentlig har det? Er du i tvivl, om du er landet på den rette hylde? Eller bøvler du bare med noget, du har brug for at få afklaret?

Hvis du gør, er du langt fra alene. Du er også langt fra alene, hvis du drømmer om at ændre et og andet. For det er som om, at det kollektivt er tid til at stoppe op og revurdere lykkens vej med evig vækst som endemål. Og tid for os hver især til at træffe bæredygtige beslutninger i vores eget liv. Beslutninger, der giver mening for os individuelt.

Så forær dig selv en tiltrængt og velfortjent pause, et åndehul afsondret fra hverdagens rutiner og gøremål. Og erstat dem med natur, bevægelse og væren i nuet tilsat støttende skrivesessioner, hvor du skriver fra både hjerne og hjerte.

Camino Write & Walkabout er skabt i samarbejde med Karina Isselin Mogensen. Karina er eventyrer på livstid og vores guide ved Gardasøen, hvor hun har boet siden 2006. Hun tog mod til sig og fravalgte de bonede gulve, og en lederstilling med ansvar for 450 ansatte, for at gå ud af en uforudsigelig eventyrvej, der kaldte på hende. Hun fandt sit kald og har siden 2015 arrangeret vandreture, hvor hun hjælper andre med at fange deres indre stemme.

Næste Camino Write & Walkabout: 19.-23 april og 21-25. juni 2022
Pris: 986 euro

Kursusprisen inkluderer:4 nætter på hotel, transfer fra/til Bergamo lufthavn, 3 hele vandredage med stillegang og skrivesessioner, lille rygsæk, vand og snack.

Kursusprisen dækker ikke: fly/transport DK-Bergamo retur og forplejning. Du kan flyve fra både Billund og Kastrup og er selvfølgelig også velkommen til at tage bilen eller toget.