SKRIVERETREATS

Længes du efter tid til at få hul på den bog, du drømmer om at skrive?

Det kan være svært at finde tid og overskud til et passionsbåret (bog)projekt, der ikke haster. Der er altid lige det ene og det fjerde, der skal gøres færdigt først, og det kan ligefrem være rart bare at drømme om at ligge i en hængekøje og skrive løs engang derude i fremtiden. Men måske er det tid? 

Forestil dig en eksotisk skriveoase i en lun middelhavsbugt og lyden af rytmiske bølgeskvulp, mens du klaprer i tastaturet. Uden forstyrrelser. Uden at skulle andet. Afsondret fra hverdagens rutiner og gøremål. Komplet skrivero – og en skrivecoach på sidelinjen.

Resonerer det hos dig?

Så tag med på otte dages skriveretreat til Grækenland eller et andet land. Eller måske et mini-retreat tre dage på badehotel i Danmark. Eller let’s go crazy og nappe 14 dage på Bali, Borneo eller Bornholm.

Gør det. Fortæl den historie, der vil fortælles. Fortæl den for din egen skyld. Hel dig selv. Lev din drøm. Slip din indre forfatter fri.

”Genialt koncept! Langt væk hjemmefra og med fuldt fokus på skriveprojektet. Om det så er en novelle, en journalistisk longread eller en fagbog. Der er masser af uforstyrret tid til at skrive.

Daglig individuel coaching, hvor der gives kærlige og krævende skub i den rigtige retning. Løbende sparring med gode kollegaer, der bokser med nogle af de samme udfordringer, samt fælles undervisning med inspiration og konkrete øvelser. Kurset er en gylden chance for at realisere dine skrivedrømme og komme et konkret resultat en hel del nærmere.”  
 
Eva Schulsinger, Redaktør, TV Avisen.
Deltager på ’Skriv langt, få det gjort!’ – twice

“Jeg fik min skriveglæde tilbage på det skrivekursus. Både på grund af de vildt inspirerende oplæg, skriveøvelserne og omgivelserne kombineret med det at være afsondret er sted og kunne glemme alt andet. Det gav mig den energi, jeg længe havde manglet. Og så fandt jeg ud af, at jeg kan skrive. Kreativt.”

Kirsten Marie Juel Jensen, selvstændig journalist
Deltager på ’Kreativ Skriveworkshop’

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Lær at fortælle journalistik fra hjertet, så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for. Lad os sammen skabe fremtidens journalistik.

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Er du klar til at undersøge dit kald og livsformål for at finde ind til din unikke hylde som formidler og det liv, der passer til dig? Så du kan skrue op for nærvær & livsglæde.

Køkkenkursus

KØKKENKURSER

Længes du efter at skrue op for kreativiteten og sætte fut i fortælleglæden? Giv dig selv et motiverende pusterum og en portion inspiration, der gør det sjovere at skrive til hverdag.

Walkabout

WALKABOUTS

Trænger du til en pause tilsat et strejf eventyr? Der sker noget indeni, når du, bare et øjeblik, stiger af hverdagens stress og jag. Find den direkte vej til det, du ønsker og til at gøre det, du vil.

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER