SKRIVERETREATS

Længes du efter tid til at få hul på den bog, du drømmer om at skrive?

”Genialt koncept! Langt væk hjemmefra og med fuldt fokus på skriveprojektet. Om det så er en novelle, en journalistisk longread eller en fagbog. Der er masser af uforstyrret tid til at skrive.

Daglig individuel coaching, hvor der gives kærlige og krævende skub i den rigtige retning. Løbende sparring med gode kollegaer, der bokser med nogle af de samme udfordringer, samt fælles undervisning med inspiration og konkrete øvelser. Kurset er en gylden chance for at realisere dine skrivedrømme og komme et konkret resultat en hel del nærmere.”  
 
Eva Schulsinger, Redaktør, TV Avisen.
Deltager på ’Skriv langt, få det gjort!’ – twice

Forestil dig en eksotisk skriveoase i en lun middelhavsbugt og lyden af rytmiske bølgeskvulp, mens du klaprer i tastaturet eller lader pennen glide henover notesbogen. Uden forstyrrelser. Uden at skulle andet. Afsondret fra hverdagens rutiner og gøremål. Komplet skrivero – og en skrivecoach på sidelinjen.

Mine skriveretreats er for dig, der har brug for skrivero og tid til at fordybe dig i den fortælling, der kalder på dig. Dig, der gerne vil ha’ individuel coaching og spejling undervejs i processen. Og dig, der drømmer om at komme i nærkontakt med din indre kreativitet og skrive frit i flow. 

Resonerer det hos dig?

Så tag med til Grækenland i otte dage. Nap et mini-retreat på badehotel i Danmark. Eller let’s go crazy og lad os skrive løs i 17 dage på guddommelige Bali.

Skriv langt, få det gjort.
Fortæl historien for din egen skyld.
Fra hjertet.
Følg dit kald og slip din indre forfatter fri.

”’Skriv langt, få det gjort’ er den bedste efteruddannelse, jeg nogensinde har været på, og jeg vil helt klart anbefale kurset til alle journalister. Det er en unik mulighed for at fordybe sig i et enkelt emne, som efterhånden kan føles som en sjældenhed i mediebranchen anno 2023. Tina er utrolig empatisk, lyttende og en god sparringpartner, som det er let at være ærlig over for om sine svagheder og tanker, og derfor kan hun hurtigere hjælpe en på rette vej i skriveprocessen. Tina møder dig lige der, hvor du er og tilpasser sin coaching til dig. Tinas gode humør og passion for den gode fortælling smitter, og hendes undervisning er alt andet end et kedeligt klasselokale. Tina er inspirerende, imødekommende og fuld af gode idéer.”

Kate Pommer, JFM

“Jeg fik min skriveglæde tilbage på det skrivekursus. Både på grund af de vildt inspirerende oplæg, skriveøvelserne og omgivelserne kombineret med det at være afsondret er sted og kunne glemme alt andet. Det gav mig den energi, jeg længe havde manglet. Og så fandt jeg ud af, at jeg kan skrive. Kreativt.”

Kirsten Marie Juel Jensen, selvstændig journalist
Deltager på ’Kreativ Skriveworkshop’

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Lær at fortælle journalistik fra hjertet, så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for. Lad os sammen skabe fremtidens journalistik.

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Er du klar til at undersøge dit kald og livsformål for at finde ind til din unikke hylde som formidler og det liv, der passer til dig? Så du kan skrue op for nærvær & livsglæde.

Køkkenkursus

KØKKENKURSER

Længes du efter at skrue op for kreativiteten og sætte fut i fortælleglæden? Giv dig selv et motiverende pusterum og en portion inspiration, der gør det sjovere at skrive til hverdag.

Walkabout

WALKABOUTS

Trænger du til en pause tilsat et strejf eventyr? Der sker noget indeni, når du, bare et øjeblik, stiger af hverdagens stress og jag. Find den direkte vej til det, du ønsker og til at gøre det, du vil.

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER