WALKABOUTS

Trænger du til en pause tilsat et strejf eventyr? Længes du efter tid til at mærke, hvordan du egentlig har det? Er du i tvivl, om du er landet på den rette hylde? Bøvler du med noget, du har brug for at få afklaret? Eller har du bare lyst til en dag i naturen med fuld fokus på at nyde nuet?

Der sker noget indeni, når du, bare et øjeblik, stiger af hverdagens hasterhjul. Find den direkte vej til det, du ønsker. Lær at mærke ind i, hvad det er, DU vil. Så kan du nemlig skabe og leve det. Måske vil du lægge ud med forære dig selv et (tiltrængt) åndehul?

For Australiens oprindelige folk betyder walkabout et overgangsritual, en spirituel og traditionel udviklingsrejse fra barndom til manddom, der kan vare op til seks måneder. 

Hos Andersens er en walkabout for alle, der vi gå og skrive sig til klarhed og forandring. 

Jeg kobler min ekspertise i storytelling og min særlige evne til at hjælpe dig i nærkontakt med din kreativitet med stillegang og støttende skrivesessioner, der sætter fut i din proces på den rolige, inderlige måde. 

Det er her uden for de faste rammer og rutiner, du finder den direkte linje til dit indre og tydeligt mærker, hvad du vil, og hvilken retning du må ud af.

Og når du først er på sporet, kommer du i flow. Du får kontakt til din kreativitet med fornyet kraft og åbent sind, du mærker dig selv tydeligt og kan træffe for dig bæredygtige beslutninger. 

Nap tre hele vandredage ved Gardasøen, en dagstur tilsat skovbadning ved Moesgaard, en dag i min baghave på Saksild Strand – eller måske et døgns Story Walkabout, hvor vi tuner ind på din helterejse. 

Sammen kan vi også skabe din helt egen walkabout. På én dag, tre dage, en uge eller flere med præcis det fokus, du har brug for. Ved Hald sø & Dollerup Bakker, i Mols Bjerge, på den spanske Camino. Kaninoen. Camønoen. You name it.  og vi gør det. 1:1 eller en lille flok. 

Kontakt mig, så vender vi mulighederne.

Du er hjertelig velkommen, præcis som du er –
med netop din livsbagage, klogskab og behov.

”Stillegang. Jeg har været på flere kurser hos Tina Andersen – som for øvrigt er alt andet end almindelige skrivekurser, du får virkeligt meget med hjem, hvis du vil. Nå, men vi taler om stillegang. Det absolutte højdepunkt på alle de kurser, jeg har været på hos Tina Andersen, har hver gang været stillegang. Ud i det fri, langs stranden, stier, hegn og sommerhuse, man lige kunne kigge nysgerrigt ind i. Utroligt dejligt bare at gå uden formål. Stillegang er brændstof til kreativiteten. Ordene flyder bare ud af fingrene efter stillegang. Til dagligt tager jeg lige en stillegang på to til fem minutter rundt på de affolkende gange i kontorbygningen, inden jeg skal skrive. Efter bare en kort stillegang skriver jeg mere frit. I frokostpausen dropper jeg i ny og næ kantinen for i stedet at nyde stillegang til fuglesang, klukkende vand og vindens stemme. Det er ren energi. Tænk, hvis det var et kursus kun med stillegang.”

 Bo Aagaard Simonsen, Journalist Region Sjælland

Køkkenkursus

KØKKENKURSER

Længes du efter at skrue op for kreativiteten og sætte fut i fortælleglæden? Giv dig selv et motiverende pusterum og en portion inspiration, der gør det sjovere at skrive til hverdag.

Skriveretreat

SKRIVERETREATS

Forestil dig en eksotisk skriveoase i en lun middelhavsbugt eller på gudernes frodige Bali. Afsondret fra verden med en (skrive)coach på sidelinjen. Det er inden for rækkevidde. 

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Lær at fortælle journalistik fra hjertet, så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for. Lad os sammen skabe fremtidens journalistik.

Find din unikke hylde

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Er du klar til at undersøge dit kald og livsformål for at finde ind til din unikke hylde som formidler og det liv, der passer til dig? Så du kan skrue op for nærvær & livsglæde.

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER