ONLINE-SKRIVEHULEN

Tag dynen med i sofaen en tidlig morgen. Reservér en hel eller halv dag til at lære online. Eller sæt dig med et glas kølig Gewurtzraminer eller en kop varm chokolade, når resten af huset er gået til ro. Lyt, læs, prøv, tænk, leg, reflekter, træn, lær. Bliv dygtigere i dit eget tempo præcis når det passer dig.

Velkommen til Online-Skrivehulen. Kurserne her er ikke som andre onlinekurser. Kvaliteten og fagligheden er i top, og jeg insisterer på at skabe en ramme og inddrage natur og bevægelse på måder, der fremmer kreative flows max. Der er med andre ord indbygget åndehuller på de helt rigtige tidspunkter i processen. Du styrer det selvsagt selv hjemmefra, men ”opvarmningsøvelserne” er der ikke bare for at give dig en pause.

Spilleregler, stillegang, skrivedans og solhilsener er altså ikke forbeholdt mine walkabouts, køkkenkurser og skriveretreats. Du får også oplevelsen og læringen online – med valgmuligheder – hvor du afgør, om du skal ud med pandelampe ved nattetid, eller om du napper en indendørs version.

Her er korte skrivekurser og omfattende onlineforløb med indbygget 1:1 sparringer og retreat. Se selv. Og find vej til fortælleglæden og et meningsfuldt arbejdsliv, hvor du aldrig brænder ud. Lær at fortælle journalistik fra hjertet. Eller gå all in på at skrive bedre og få en sjovere arbejdsproces.

Find din unikke hylde

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Har du tit tænkt, at du ville elske kun at lave meningsfuldt arbejde? At du inderligt gerne ville ha’ mere tid og frihed til at lave det, du brænder mest for? Så længes du sandsynligvis også efter roen og det mentale overskud, der følger med at vække passionen og være tro mod sig selv.

Lyder det som noget for dig?

Forløbet strækker sig over max 90 dage og har fx indbygget 1:1 coaching, feedback og et retreat med nærvær i særklasse.

Der er løbende kursusstart, så det er bare at søge om en afklarende samtale, når du har sat dig lidt mere ind i forløbet her

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Lær at fortælle journalistik fra hjertet,  så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for.

Stritter alt på dig ved tanken om, at du skal gøre det, du gør nu om og om igen, indtil du går på pension?

Kender du følelsen af at haste videre til næste artikel og nye kilder, som om du starter forfra i et (hamster)hjul, der kører rundt og rundt og ikke tager dig nogen vegne?

Savner du at udbygge det, du kan og kan lide – at udvikle ideer og få lov til at flyve højt med dem?

Nikker du ja til ét eller flere af disse spørgsmål vil det nok glæde dig, at tiden kalder på en anden måde at være journalist i verden på, kan du læse mere om kurset her

KOMMENDE KURSER

SKRIV STÆRKT TIL DIN STAMME 

Få uvurderlige skriveregler og metoder inddelt i små meningsfulde bidder, der vækker skriveglæden, giver dig overblik og klarhed og hjælper dig med at skrive stærkt til din specifikke målgruppe.

Der findes en række enkle, uundværlige metoder til at få styr på budskab, indhold og rækkefølge. Til at få styr på hvem du skriver til og til at skrive, så det virker – og sælger. Og hele molevitten får du serveret indbydende og letfordøjeligt på dette skrivekursus, der også har fokus på de trin før skriveprocessen, der er afgørende for at kunne skrive stærke tekster.

Du kommer til at skrive bedre tekster på mindre tid. Jep, hvis du investerer tid og tålmodighed i indlæringsfasen bliver det både sjovere og hurtigere at skrive bedre. What’s not to like.

Du kan starte på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 1.995 kroner plus moms

FARVEL SKRIVEBLOKERING

Grib chancen for at ændre dine skrivevaner og vinke farvel til din skriveblokade. Få uvurderlige skriveregler og metoder inddelt i små meningsfulde bidder, der vækker skriveglæden, giver dig overblik og klarhed og hjælper dig med at slippe af med den tomme skærm.

Som sidegevinst får du også en række enkle, uundværlige metoder til at få styr på budskab, indhold og rækkefølge. Til at få styr på hvem du skriver til og til at skrive, så det virker – og sælger.
Alt sammen serveret indbydende og letfordøjeligt på dette skrivekursus, der er tilrettelagt for dig, der døjer med skriveblokader.
Du kommer til at skrive bedre tekster på mindre tid. Jep, hvis du investerer tid og tålmodighed i indlæringsfasen slipper du ikke alene af med din skriveblokering. Du bliver også hurtigere og bedre til at skrive.

Du kan begynde på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 1.995 kroner plus moms

FORTÆL JOURNALISTIK

Lær at lave stærke fortællinger, der gør en forskel og vækker passionen og fortælleglæden.

Fase for fase arbejder vi os igennem den journalistiske arbejdsproces. For du kan ikke skabe fortællende journalistik i skrivefasen, hvis ikke du har tænkt fortælling fra start.

Derfor starter onlinekurset med idéudvikling og måder at tænke i fortællinger på. Du lærer at observere og interviewe til fortælling. Researche til fortælling, opbygge karakterer, plotte, strukturere, skrive i scener, bruge dialog, sigende detaljer og skal du ikke bare ha’ det kursus nu?

Du får uundværlige metoder og redskaber, der vil være en gevinst for enhver historie. Du bliver bedre til at fokusere, skabe en tydelig rød tråd og træde i karakter som fortæller.

Du kan begynde på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 5.000 kroner plus moms

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER