ONLINE-SKRIVEHULEN

Tag dynen og din bærbare med i sofaen en tidlig morgen. Reservér en hel eller halv dag til at lære online. Eller sæt dig med et glas kølig Gewurtzraminer eller en kop varm chokolade, når resten af huset er gået til ro. Lyt, læs, prøv, tænk, leg, reflekter, træn, lær. Bliv dygtigere i dit eget tempo præcis når det passer dig.

Velkommen til Online-Skrivehulen. Her er rene onlinekurser og længere onlineforløb med 1:1 sparringer og fysiske retreats. Se selv.

Kurserne er ikke som andre onlinekurser.  Jeg insisterer på – også online – at skabe en tillidsfuld, præstationsfri ramme, der inddrager natur og bevægelse på måder, der fremmer kreative flows max. Kvalitet og faglighed er i top, og der er indbygget åndehuller på de helt rigtige tidspunkter i processen. 

Du styrer det selvfølgelig selv hjemmefra, men opvarmningsøvelser som stillegang, skrivedans og solhilsner er der ikke alene for at give dig en pause.

Lær at fortælle journalistik fra hjertet. Skriv stærkt. Slip dine blokeringer og skab nye skrivevaner. Find fortælleglæden og din unikke hylde som formidler.  Bliv en bevidst og bedre formidler – firstmover på fremtidens journalistik.

Find din unikke hylde

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Har du tit tænkt, at du ville elske kun at lave meningsfuldt arbejde? At du inderligt gerne ville ha’ mere tid og frihed til at lave det, du brænder mest for? Så længes du sandsynligvis også efter roen og det mentale overskud, der følger med at vække passionen og være tro mod sig selv.

Lyder det som noget for dig?

Forløbet strækker sig over max 90 dage og har fx indbygget 1:1 coaching, feedback og et retreat med nærvær i særklasse.

Der er løbende kursusstart, så det er bare at søge om en afklarende samtale, når du har sat dig lidt mere ind i forløbet.

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Vil du være et autentisk kvalitetsfilter, der hjælper mennesker med at bliver klogere på livet og verden? Vil du være med til at gøre verden til et bedre sted i kraft af dine unikke fortællinger formidlet med en nerve, der kan mærkes ind i sjælen? Har du lyst til at være firstmovers på fremtidens journalistik?

‘Fortæl Journalistik fra Hjertet’ er otte måneders integreret efteruddannelses-, mentor og mastermindforløb for dig, der er klar til at lære at fortælle journalistik fra hjertet, så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for.

Efteruddannelsen består af i alt fire fysiske workshopdage, en række live-online-seessioner på udvalgte onsdage, regulær online-skrivehule, skriftligt undervisningsmateriale, masser af øvelser og træning, feedback, én til én coaching og besøg af relevante gæsteundervisere undervejs.

Forløbet er for dig, der…
– Vil elske at udforske fortællingens kraft og formidle så mennesker kan spejle sig og blive klogere på verden og livet – Længes efter at lægge nyhedskriterier, nyhedstrekant, nyhedsstemme og tilstræbt objektivitet bag dig til fordel for autenticitet, grå nuancer og mangfoldighed
– Er nysgerrig på at fortælle fra dit unikke ståsted med din unikke stemme
– Er åben for at tilegne dig nye færdigheder og indsigter, der også skaber personlig udvikling
– Ved, at journalistikken i dag ikke er med til at gøre verden til et bedre sted og er klar til med hjertet forrest at tage journalistikken i en ny retning.

Resonerer noget af det her hos dig? Så læs mere om forløbet 

KOMMENDE KURSER

SKRIV STÆRKT TIL DIN STAMME 

Få uvurderlige skriveregler og metoder inddelt i små meningsfulde bidder, der vækker skriveglæden, giver dig overblik og klarhed og hjælper dig med at skrive stærkt til din specifikke målgruppe.

Der findes en række enkle, uundværlige metoder til at få styr på budskab, indhold og rækkefølge. Til at få styr på hvem du skriver til og til at skrive, så det virker – og sælger. Og hele molevitten får du serveret indbydende og letfordøjeligt på dette skrivekursus, der også har fokus på de trin før skriveprocessen, der er afgørende for at kunne skrive stærke tekster.

Du kommer til at skrive bedre tekster på mindre tid. Jep, hvis du investerer tid og tålmodighed i indlæringsfasen bliver det både sjovere og hurtigere at skrive bedre. What’s not to like.

Du kan starte på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 1.995 kroner plus moms

FARVEL SKRIVEBLOKERING

Grib chancen for at ændre dine skrivevaner og vinke farvel til din skriveblokade. Få uvurderlige skriveregler og metoder inddelt i små meningsfulde bidder, der vækker skriveglæden, giver dig overblik og klarhed og hjælper dig med at slippe af med den tomme skærm.

Som sidegevinst får du også en række enkle, uundværlige metoder til at få styr på budskab, indhold og rækkefølge. Til at få styr på hvem du skriver til og til at skrive, så det virker – og sælger.
Alt sammen serveret indbydende og letfordøjeligt på dette skrivekursus, der er tilrettelagt for dig, der døjer med skriveblokader.
Du kommer til at skrive bedre tekster på mindre tid. Jep, hvis du investerer tid og tålmodighed i indlæringsfasen slipper du ikke alene af med din skriveblokering. Du bliver også hurtigere og bedre til at skrive.

Du kan begynde på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 1.995 kroner plus moms

FORTÆL JOURNALISTIK

Lær at lave stærke fortællinger, der gør en forskel og vækker passionen og fortælleglæden.

Fase for fase arbejder vi os igennem den journalistiske arbejdsproces. For du kan ikke skabe fortællende journalistik i skrivefasen, hvis ikke du har tænkt fortælling fra start.

Derfor starter onlinekurset med idéudvikling og måder at tænke i fortællinger på. Du lærer at observere og interviewe til fortælling. Researche til fortælling, opbygge karakterer, plotte, strukturere, skrive i scener, bruge dialog, sigende detaljer og skal du ikke bare ha’ det kursus nu?

Du får uundværlige metoder og redskaber, der vil være en gevinst for enhver historie. Du bliver bedre til at fokusere, skabe en tydelig rød tråd og træde i karakter som fortæller.

Du kan begynde på kurset, når det passer dig. Det er bygget op i vedkommende, veltilrettelagte moduler og veksler mellem oplæg, øvelser og refleksion. Og du kan vende tilbage til tidligere moduler efter behov.

Du har adgang til kursusmaterialet i seks måneder.

Pris: 5.000 kroner plus moms

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER