KYS DET NU

Hej, jeg hedder Tina Andersen, og jeg lytter til mit hjerte og gør det, der gør mig glad

Jeg er (skrive)coach, fortællenørd & frihedspioner.

Eventyrer. Livsnyder. Tidsoptimist. Sårbar. Stærk. Jeg insisterer på, at livet er andet end arbejde, selv om jeg elsker det, jeg laver. Og jeg er til slow living, slow food og slow journalism

Jeg har gjort det, jeg ville, fra barnsben. Jeg har livet igennem grebet mulighederne eller selv opsøgt dem. Jeg følger mit hjerte og stoler på min intuition. 

Det har fagligt ført mig dybt ind i fortællingens væsen, hvorfra jeg hjælper mine kursister med at (gen)finde fortælleglæden og skrue op for deres kreativitet, mens de lærer at skabe stærke (journalistiske) fortællinger med noget på spil. Det har fagligt og menneskeligt ført mig ud i livet som selvstændig frihedspioner, og jeg glæder mig over at kunne hjælpe andre med at finde deres unikke hylde som formidler og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor de aldrig brænder ud.

Og det gør mig til hende, der vil forandre journalistikken, fordi verden har brug for det. Derfor lærer jeg kursister at fortælle journalistik fra hjertet,  så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for.

Jeg er uddannet journalist & cand.public med speciale i narrativ journalistik & storytelling. Engang journalist på Det Fri Aktuelt og siden fagmedarbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med fortællende journalistik og kreativ skrivning som mit fagområde. Men først og fremmest passioneret soloselvstændig, der brænder for fremtidens journalistik

Fortællenørden

Jeg famlede mig ud af fortællingens spor, længe før jeg var færdiguddannet journalist. 

Sådan starter lydfilen herunder. Om at gå med passionen og blive fortællenørd. Og om transformationen, der ville forene journalistikken og fortælle fra hjertet. 

Frihedspioneren

Jeg vidste allerede i min praktiktid, at jeg ville skabe en fed freelancetilværelse.

Sådan starter lydfilen herunder. Om livet som selvstændig. Max frihed og nul hamsterhjul var og er succeskriteriet. Tid over penge. Og transformationer af AndersensBureau undervejs.

(Skrive)coach, fortællenørd & frihedspioner

journalist & cand.pulic med speciale i narrativ
journalistik & storytelling.

PRIVAT

Nogle af mine yndlingsspots, hvor jeg selv lader op.