SKRIVERETREAT

Længes du efter tid til at få hul på den bog, du drømmer om at skrive?

Det kan være svært at finde tid og overskud til et passionsbåret bogprojekt, der ikke haster. Der er altid lige det ene og det fjerde, der skal gøres færdigt først, og det kan ligefrem være rart bare at drømme om at ligge i en hængekøje og skrive løs engang derude i fremtiden. Men måske er det tid.

Forestil dig en eksotisk skriveoase i en lun middelhavsbugt og lyden af rytmiske bølgeskvulp, mens du klaprer i tastaturet. Uden forstyrrelser. Uden at skulle andet. Afsondret fra hverdagens rutiner og gøremål. Komplet skrivero – og en skrivecoach på sidelinjen.

Det kaldes et skriveretreat, og det er inden for rækkevidde. Otte dage i Grækenland eller på La Gomera. Et mini-retreat tre dage på badehotel i Danmark eller let’s go crazy og nappe 14 dage på Bali, Borneo eller Bornholm.

Gør det. Lev din drøm. Slip din indre forfatter fri.

”Genialt koncept! Langt væk hjemmefra og med fuldt fokus på skriveprojektet. Om det så er en novelle, en journalistisk longread eller en fagbog. Der er masser af uforstyrret tid til at skrive.

Daglig individuel coaching med Lone og Tina, hvor der gives kærlige og krævende skub i den rigtige retning. Løbende sparring med gode kollegaer, der bokser med nogle af de samme udfordringer, samt fælles undervisning med inspiration og konkrete øvelser. Kurset er en gylden chance for at realisere dine skrivedrømme og komme et konkret resultat en hel del nærmere.”  
 
Eva Schulsinger, Redaktør, TV Avisen.
Deltager på ’Skriv langt, få det gjort!’ – twice

“Jeg fik min skriveglæde tilbage på det skrivekursus. Både på grund af de vildt inspirerende oplæg, skriveøvelserne og omgivelserne kombineret med det at være afsondret er sted og kunne glemme alt andet. Det gav mig den energi, jeg længe havde manglet. Og så fandt jeg ud af, at jeg kan skrive. Kreativt.”

Kirsten Marie Juel Jensen, selvstændig journalist
Deltager på ’Kreativ Skriveworkshop’

FORTÆL JOURNALISTIK FRA HJERTET

Lær at fortælle journalistik fra hjertet, så vi sammen kan forandre verden og gøre den forskel, kloden har brug for. Lad os sammen skabe fremtidens journalistik.

FIND DIN UNIKKE HYLDE SOM FORMIDLER

Hvad vil det være værd for dig at finde din unikke hylde som formidler og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor du aldrig brænder ud? Har du tid til at lade være? 

Køkkenkursus

KØKKENKURSUS

Længes du efter at skrue op for kreativiteten og sætte fut i fortælleglæden? Giv dig selv et motiverende pusterum og en portion inspiration, der gør det sjovere at skrive til hverdag.

Walkabout

WALKABOUT

Trænger du til en pause tilsat et strejf eventyr? Der sker noget indeni, når du, bare et øjeblik, stiger af hverdagens stress og jag. Find den direkte vej til det, du ønsker og til at gøre det, du vil.

FORDI FORTÆLLINGEN TÆLLER