Kære dig
Hvor er jeg glad helt ind i sjælen over, at du er klar til ’Fortæl journalistik fra hjertet’. Over at også du mærker behovet for handling og vil elske at arbejde passioneret med at fortælle journalistisk på nye måder – fra dit unikke ståsted, med din unikke fortællerstemme. Tak fordi du har mod til at være foregangsmenneske, så vi sammen kan skabe fremtidens journalistik.

Selvfølgelig kan vi tage en afklarende samtale, hvis du er vildt interesseret, men godt lige vil vende forløbet med mig, inden du tilmelder dig.

’Fortæl journalistik fra hjertet’ ligger klar til start fra 5. september 2022, og køber du nu, sparer du 10.000 kroner plus moms. Fra 5. september koster kurset 35.000 plus moms, mens prisen ved forhåndstilmelding er 25.000 plus moms.

Hvad er det egentlig værd for dig at følge dit hjerte, leve din passion og gøre den forskel, verden har brug for?

Jeg er indforstået med, at tilmeldingen er bindende, og at jeg i nærmeste fremtid modtager en upfront faktura på 2.500,- plus moms. Restbeløbet bliver faktureret i august og skal være betalt, inden jeg får adgang til forløbet.
Jeg er indforstået med, at tilmeldingen er bindende, og at jeg i nærmeste fremtid modtager en upfront faktura på 2.500 plus moms. Restbeløbet bliver fordelt på fem rater af 4.500 kroner plus moms fra august til og med december 2022. Første rate skal være betalt, inden jeg får adgang til forløbet.
Du tilmelder dig mit nyhedsbrev, der udkommer to-tre gange om året. Her deler jeg faglig viden, inspiration og kommer med et kursusoverblik. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.